Over ons

Mijn naam is Jean Pierre Cinjee en ik ben sinds 2003 eigenaar van Zuiveringsbedrijf van Loon. Ons bedrijf staat al sinds 1895 geregistreerd bij de KvK en is al generaties lang een familiebedrijf. In die tijd is er veel veranderd. Voorheen was er een middel waar je zowel knaagdieren als insecten mee kon bestrijden. Nu is er voor ieder probleem een andere aanpak en is weren soms belangrijker dan bestrijden.

Ons werk krijgt dus ook steeds meer een adviserende rol. Daarom proberen wij door regelmatig bij te scholen onze kennis te vergroten.

Wij hebben bijvoorbeeld onze certificaten voor:

  • Bestrijdingstechnicus Dit is de basis van ons werk. Zonder dit diploma mogen wij ons werk niet uitvoeren en kunnen wij geen middelen inkopen. Voor dit diploma moeten wij iedere vijf jaar bijscholen.
  • IPM Integrated Pest Management. Dit is bedoeld om te trachten zonder bestrijdingsmiddelen het gewenste resultaat te behalen en te behouden.
  • IPM-knaagdierbeheersing Beheersen van knaagdieren in en om gebouwen en voedselopslagplaatsen.
    Bekijk certificering
  • HACCP Een hygiĆ«necode die wordt gebruikt in de voedingsmiddelen industrie om door registratie te kunnen herleiden waar een probleem zich voordoet of is ontstaan.
  • VCA Veiligheid staat hoog aangeschreven in ons bedrijf en uiteraard ook als wij bij u onze werkzaamheden uitvoeren.

Afspraak maken

Heeft u ook last van ongedierte?

maak een afspraak