Werkwijze

Wij voeren onze werkzaamheden voornamelijk uit bij bedrijven en instellingen, van horecazaken tot multinationals, maar ook de particulier kan bij ons terecht voor persoonlijke adviezen en/of bestrijding van vele soorten ongedierte. Ons werk bij bedrijven bestaat in hoofdzaak uit preventieve controles op plaagdieren en de bestrijding daarvan.

In veel gevallen is het te voorkomen dat u dat u last krijgt van ongedierte door preventieve maatregelen te treffen. Tijdens onze inspectie kunnen punten naar voren komen die belangrijk zijn om aan te passen. Punten die u als particulier of medewerker van een organisatie mogelijk over het hoofd hebt gezien. Dit kunnen bouwkundige, opslagmatige of hygiƫnische maatregelen zijn. Ieder zijn specialisme, nietwaar?

Deze adviezen zijn bedoeld om een betere bestrijding te kunnen garanderen en om te voorkomen dat u het zelfde probleem in de toekomst weer krijgt.

Wij streven ernaar om met zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen een probleem te verhelpen. Het milieu wordt met onze hulp zo min mogelijk belast.

Al onze werkzaamheden worden digitaal uitgevoerd. Er wordt per lokaaspunt geregistreerd wat onze bevindingen zijn. Deze rapportages vind u terug in uw specifieke afdeling van een digitaal logboek en is 24 uur per dag online beschikbaar en altijd up to date.

Afspraak maken

Heeft u ook last van ongedierte?

maak een afspraak